OVER ONS FONT.png

SMELTPUNT

Logo smeltpunt.png

In 2020 besloten Wout Vanbrabant en Senne Snellings om samen Smeltpunt op te starten. Smeltpunt is een communicatiebureau waarbij de focus vooral ligt op het grafische aspect. Door het samenbundelen van grafisch ontwerp, videografie, fotografie, online communicatie, branding en brainstorms proberen we al onze klanten te voorzien van een totaaloplossing. 

 

Smeltpunt kan voor startende ondernemers, ervaren bedrijfsleiders en particulieren een meerwaarde bieden. Deze meerwaarde kan zich vertalen in het verbeteren van de visibiliteit van uw onderneming, het uiteenzetten van een uitgewerkte huisstijl en nog veel meer. 

 
WOUT.jpg
woutfont.png

ZAAKVOERDER

 

"Sinds 2015 ben ik gepassioneerd door grafisch ontwerp. Ik behaalde dan ook een diploma grafische & digitale media. Samen met de uitgebreide marketing expertise van Senne vormen we een sterk team."

senne.jpg
sennefont.png

ZAAKVOERDER

 

"Als 21-jarige behaalde ik mijn professionele bachelor marketing en KMO-management. De kennis die ik daarmee vergaard heb is een mooie aanvulling op de grafische expertise van Wout. Het feit dat onze kennisvelden zo complementair zijn vormt de basis van deze samenwerking waarbij we dagelijks van elkaar bijleren."

  • facebook
  • yt
  • insta